U bent nog niet ingelogd op Mijn BeursGorilla.

Inloggen

Aanmelden

Over BeursGorilla.nl

BeursGorilla.nl is hèt informatieportaal voor actieve en beginnende beleggers. Met onze website bent u eenvoudig en snel op de hoogte van de actuele koersen van uw beleggingsproducten en wat er speelt op de beurs. Naast overzichten van aandelen- en beurskoersen, bieden we u het laatste beursnieuws, expertcolumns en koopadviezen.

Waar staat BeursGorilla.nl voor?

Wij richten ons voornamelijk op de actieve belegger die snel wil zien wat op dit moment relevant is. Geen gedoe, maar gewoon direct alle feiten en cijfers die nú belangrijk zijn in één overzicht. Zo weet u direct hoe de wereld ervoor staat.

BeursGorilla Jacko

De website BeursGorilla.nl is bij het grote publiek vooral bekend vanwege de beleggende gorilla Jacko. Deze beursgorilla heeft een portefeuille met 10 aan de hand van bananen geselecteerde aandelen uit de AEX, AMX en AscX. Elke maand wisselt hij een aandeel uit zijn portefeuille voor een nieuw aandeel van de Amsterdamse beurs. Meer over beursgorilla Jacko en zijn actuele portefeuille vind u op deze pagina: BeursGorilla Jacko.

Stijgers en dalers

Ontdek de beursproducten van Société Générale

Met dagelijks nieuwe uitgiftes, scherpe spreads en een uitstekende service zijn wij uw partner op de beurs. Anticipeer op een stijgende, dalende of stabiele markt met een ruim aanbod producten: Turbo’s, Factors, Warrants en allerlei certificaten

Lees meer

Actueel nieuws

Agenda

 1. 25-09
  Belgie
  Industriële Productie België - Jul 2020
 2. 25-09
  Belgie
  Producentenprijsindex België - Jul 2020
 3. 25-09
  Frankrijk
  Overheidsschuld Frankrijk- Q2 2020
 4. 25-09
  Verenigde Staten
  Industriële bestellingen Verenigde Staten - Durable Goods Aug 2020
 5. 28-09
  Nederland
  Ondernemersvertrouwen Nederland - Sep 2020
 6. Bekijk het volledige overzicht

Populair op BeursGorilla.nl