Personal Finance

Krijg ook meer grip op je eigen financiële situatie en bespaar eenvoudig op je vaste lasten. Op Geld.nl, een partnerwebsite van Beursgorilla.nl, vergelijk je helemaal gratis het grootste aanbod financiële producten en verzekeringen. Met een paar klikken zie je niet alleen welk product voor jou het beste is, maar ook het goedkoopst. Het product van je keuze sluit je vervolgens direct online af, waardoor je nooit meer onnodig te veel betaalt. Zo bespaar je al snel tot duizend euro per jaar op je financiële lasten. Dat laat je toch niet liggen!

Autoverzekering

Je auto wordt elk jaar ouder en verzekeraars passen continu hun premies en voorwaarden aan. Om een passende en goedkope autoverzekering te hebben, moet je dus eigenlijk ieder jaar je autoverzekering vergelijken. Het is een kleine moeite, maar levert je al snel een besparing op tot 600 euro per jaar.

Zorgverzekering

Ook je zorgverzekering vergelijken doe je op Geld.nl. Vind eenvoudig de goedkoopste en best passende zorgverzekering, zonder in te leveren op kwaliteit. De mensen die jaarlijks een vergelijking maken, bespaarden gemiddeld zo’n 300 euro per jaar op hun zorgverzekering.

Woonverzekeringen

Je huis en alle persoonlijke spullen zijn je natuurlijk erg dierbaar. Daarom heb je ze ook goed verzekerd. Maar wist je dat er een groot prijsverschil zit tussen de verschillende woonverzekeringen? Zonder dat je het weet betaal je waarschijnlijk elke maand onnodig veel.

Daarnaast verzamel je in de loop der jaren heel wat spullen. De meeste mensen vergeten echter de inboedelverzekering te verhogen, met als resultaat onderverzekering. Hetzelfde geldt voor hun huis. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of een uitbouw zorgen ervoor dat je opstal meer waard wordt. Je opstalverzekering vergelijken en oversluiten of ophogen doe je eenvoudig en snel online:

Reisverzekering

Nederlanders zijn een reislustig volk en verzekeren zich ook hiervoor goed. Toch heeft niet iedereen een dekking die past bij hun reisdoel en betalen daardoor onnodig te veel. Goed je reisverzekering vergelijken bespaart je niet alleen premie, maar levert je ook nog iets op als je deze moet aanspreken. Ontdek dus snel hoeveel jij kunt besparen op je reisverzekering.

Lenen

Zit je een keer krap bij kas en heb je even wat meer geld nodig? Zorg dan in ieder geval dat je niet onnodig te veel betaalt voor je lening. Op Geld.nl vind je de meest volledige geld lenen vergelijking van Nederland, waardoor je gegarandeerd flink bespaart op de kosten van je lening. Makkelijk en zonder gedoe bespaar je tot 700 euro per jaar.

Hypotheekrente

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds historisch laag. Maar ook dan is de hypotheekrente vergelijken erg belangrijk. Er zit namelijk een groot verschil tussen de hoogste en laagste hypotheekrente. Online vergelijk je snel en zie je meteen waar je op dit moment een hypotheek afsluit met de laagste rente en beste voorwaarden.

Spaarrente

Het klopt dat je op dit moment bijna geen rente ontvangt op je spaargeld. Toch zit ook hier nog een vrij groot verschil tussen de rente bij grootbanken en bij kleinere spaaraanbieders, waardoor een mooi rendement zeker wel mogelijk is. Goed de spaarrente vergelijken is dan essentieel. In één oogopslag zie je meteen bij welke spaaraanbieder je de hoogste spaarrente ontvangt. Maar ook de voorwaarden en veiligheid van je spaargeld worden in de vergelijking meegenomen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Vragen of onduidelijkheden over je personal finance?

Zoals je ziet, besparen op je vaste lasten is dus helemaal niet zo moeilijk. Kom je er om wat voor reden toch niet helemaal uit? Dan staat het deskundige Service Team van Geld.nl elke werkdag voor je klaar.

Heb je gewoon een vraag? Kijk dan eens op de FAQ pagina. Hier staan de meest gestelde vragen netjes op een rij en vind je gegarandeerd het antwoord dat je zoekt.