Winstwaarschuwing<br> bij General Electric Winstwaarschuwing
bij General Electric
Verkoop bestaande woningen VS neemt toe Verkoop bestaande woningen VS neemt toe Inloggen
Registreren
20 oktober, 2017
Beleg ook bij Binck en ontvang €200 transactietegoed!
NIEUW Box 3 filminvestering! Beperkte deelname dus wees snel!
VALUTA
Wisselkoers t.o.v. Euro
US Dollar koersen 1,18
CH Franc koersen 1,16
GB Pond koersen 0,89
NO Kroon koersen 9,41
EUR/DKK koersen 7,44
EUR/SEK koersen 9,62
EUR/JPY koersen 133,68BeursGorilla.nl – Hypotheken. Over deze vergelijking

De wetgever (AFM) streeft naar transparante financiële markten. Vergelijkingssites maken hier ook deel van uit. Als onderdeel van deze transparantie dient de consument zicht te hebben in:
- Welke informatie wordt op de vergelijkingssite aangeboden
- Wat wordt er wel en wat wordt er niet vergeleken en hoe komt de vergelijking  tot stand
- Hoe wordt de aanbieder van de vergelijking beloond voor het aanbieden van de vergelijking

Op deze pagina vindt u alle informatie over de diensten welke BeursGorilla.nl verleent en de hypotheekproducten in het bijzonder.

Welke diensten en producten biedt BeursGorilla.nl aan
BeursGorilla.nl is een onafhankelijke informatie- en vergelijkingssite op het gebied van o.a. hypotheken. Naast hypotheken biedt BeursGorilla.nl ook vergelijkingen en informatie aan op het gebied van sparen, kredieten, schade- en risicoverzekeringen.
Op deze pagina wordt informatie gegeven over de vergelijking van hypotheken op BeursGorilla.nl.
Op BeursGorilla.nl worden hypotheken vergeleken. Deze vergelijking vindt plaats op basis van aanbieder, looptijd, aflossingstype en geboden rente.

De consument kan op BeursGorilla.nl de aangeboden hypotheekproducten met elkaar vergelijken. De consument  maakt zelf, op basis van de door hem / haar ingevoerde gegevens en de daarbij horende resultaten een keuze voor een aanbieder en/of product.
BeursGorilla.nl werkt samen met een aantal financiële partijen om de consument de mogelijkheid te bieden een hypotheekadvies te ontvangen of een hypotheek aan te vragen. Deze samenwerking geldt echter niet voor alle marktpartijen. Het bestaan van een samenwerking heeft echter geen enkele invloed op het resultaat van de vergelijking. Indien er een samenwerking bestaat tussen BeursGorilla.nl en een aanbieder van een hypotheekproduct kan de consument een gratis en vrijblijvende (offerte) aanvraag doen. Door de aanbieder van het hypotheekproduct wordt dan contact opgenomen met de consument. Het aanspreekpunt vanaf het moment van aanvragen is de productaanbieder.

Adviesvrij
BeursGorilla.nl geeft geen persoonlijk advies. De resultaten van de vergelijking zijn gebaseerd op de gegevens welke door u worden ingegeven. Omdat wij geen persoonlijk advies geven bent u zelf verantwoordelijk voor de aanbieder- en productkeuze. Wij wijzen u er nadrukkelijk op, dat wij geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor door u gemaakte keuzes. Draag er zorg voor dat de ingevoerde gegevens volledig en correct zijn, dit is in uw eigen belang.

Beloning
BeursGorilla.nl is een vergelijkingssite. De informatie alsook de vergelijking is voor u als consument gratis.
BeursGorilla.nl ontvangt uitsluitend een beloning van een aanbieder (provisie of een vaste vergoeding) als u een product via BeursGorilla.nl heeft afgesloten of doorklikt naar de website van de aanbieder. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.

Hoe komt de vergelijking tot stand
Op
BeursGorilla.nl worden hypotheekproducten met elkaar vergeleken. BeursGorilla.nl maakt hierbij onderscheid in de volgende onderdelen:
- Looptijd van de hypotheek (rentevaste periode)
- Financieringsgraad
- Aflossingstype van het hypotheekproduct

De resultaten van deze vergelijking zijn gebaseerd op de actuele rentevergoeding bij een vastgestelde looptijd, aflossingsvorm en financieringsgraad. De getoonde rentevergoedingen zijn v.a. rentes en hierdoor niet voor iedereen van toepassing. De uiteindelijke rentevergoeding is afhankelijk van o.a. de persoonlijke situatie van de aanvrager.
Productkenmerken en beoordelingen maken geen deel uit van de vergelijking en hebben geen invloed op de uitkomst van de vergelijking.
BeursGorilla.nl vergelijkt uitsluitend op de huidig rentevergoeding.

Hoe volledig is de vergelijking
BeursGorilla.nl is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel, zeggenschap of invloed heeft op de resultaten van de vergelijkingen en berekeningen.

In het product overzicht van BeursGorilla.nl zijn zowel geldverstrekkers (banken) als tussenpersonen opgenomen. Deze tussenpersonen hebben de mogelijkheid om een hypotheek bij een andere geldverstrekker onder te brengen.
Wij streven er naar alle geldverstrekkers en hun producten op te nemen in het productoverzicht. Het kan voorkomen dat een product niet opgenomen wordt in de vergelijking. Dit kan meerdere oorzaken hebben:
- Het product is identiek aan een reeds opgenomen product. Het originele hoofdproduct wordt dan opgenomen.
- De gegevens van het product worden door de aanbieder van het product niet ter beschikking gesteld.
- Het product  bestaat nog wel, maar wordt niet meer aangeboden. In dit geval wordt dit product ook niet opgenomen in de vergelijking.

BeursGorilla.nl en de AFM, Kifid en de KvK

BeursGorilla.nl heeft als onderdeel van MisterMedia een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12017732

BeursGorilla.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 17193942

Indien u een klacht heeft over de inhoud van de productovereenkomst, dient u dit te richten tot de betreffende aanbieder. Indien uw klacht door de aanbieder niet naar uw tevredenheid wordt opgelost kunt u zich richten tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Indien u een klacht heeft over de dienstverlening van BeursGorilla.nl kunt u zicht richten tot BeursGorilla.nl. De behandeling van elke klacht zal geschieden middels onze klachtenprocedure.

BeursGorilla.nl is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.012977

Uw privacy wordt gewaarborgd. Meer informatie vindt u in ons privacyreglement.

INDICES     VALUTA
stijgers STIJGERS
OCI 20.41 2.87%
ASR Nederlan 34.86 2.53%
Gemalto 32.62 2.26%
ArcelorMitta 25.14 1.91%
dalers DALERS
Unilever Cer 47.86 -2.72%
Sligro 38.88 -1.83%
Eurocommerci 35.57 -1.78%
Refresco Ger 19.41 -1.17%
Streaming koersen: AEX, AMX, AScX
Beleg ook bij DEGIRO
Wereldwijd beleggen tegen ongekend lage tarieven. Meer »
FitVermogen Fondsbeleggen
Beleggen zonder transactiekosten en zonder servicekosten! Met prijswinnende fondsen van NN. Makkelijk en flexibel. Meer »
spaarrente HOOGSTE RENTE
Spaarrekening   Max. Informatie
Knab positief 0.50 %
Anadolubank positief 0.50 %
Knab positief 0.45 %
MoneYou positief 0.45 %
MoneYou positief 0.45 %
Vergelijk alle spaarrekeningen »
BEURSGORILLA NIEUWSBRIEF
Altijd op de hoogte zijn? Selecteer dan nu welke
gratis nieuwsbrieven u wilt ontvangen en meld u aan!
BeursGorilla Daily
BeursGorilla Week Bulletin
BeursGorilla Weekagenda
BeursGorilla Koopadviezen
Naam
E-mail