Cijfers ASMI<br> in lijn Cijfers ASMI
in lijn
Zakelijke markt blijft KPN dwarszitten Zakelijke markt blijft KPN dwarszitten Inloggen
Registreren
26 juli, 2017Door team Beursfoon, ook live te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwachte patroon:

26-7-2017 - Ons plaatje blijft uitkomen, steun nu op 525, deze week 532?

Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 527.48, een winst van 2.79 punten of 0.53%. De Amerikaanse beurzen stevenen af op een...

09:15 - Goedemorgen, de Aex index noteert nu op 526.30, een winst van 1.61 punten of 0.31%. De Amsterdamse beurs werd nog vlak van start verwacht, dus we zien weer hoe sterk het sentiment is en beleggers nog steeds willen instappen in deze campingrally. Beleggers kijken vandaag uit naar onder meer de toelichting van de Federal Reserve op het rentebesluit van vanavond. Er wordt geen renteaanpassing verwacht, omdat de Amerikaanse centrale bank vorige maand al de rente verhoogde. De Fed zal naar verwachting meer signalen wensen te ontvangen over de ontwikkeling in de loongroei en inflatie. In de tussentijd kan Europa een inhaalslag maken in onze ogen ten opzichte van de VS en wij houden dus voor de Aex een koersdoel vast van 532 punten deze week. Bij elke dip stappen we in en we zien nog steeds weer de hogere bodems en toppen, hetzelfde scenario als vorige week. De intraday bewegingen worden weer groter en we zien dan ook onze autotrade systemen weer signalen genereren. Op 0900-5151666 gaan we zo met de FTI short, tot zo.   

11:00 -

11:55 - De Aex index noteert nu op 526.96, een winst van 2.27 punten of 0.43%. De Europese beurzen weten voort te borduren op de koerswinsten van gisteren. Op het Damrak wordt de handel gesteund door sterke resultaten van KPN. Bij de middelgrote bedrijven wordt chiptoeleverancier ASMI, die ook met cijfers kwam, echter hard afgestraft. Verder wordt gewacht op het rentebesluit van de Federal Reserve. KPN is de sterkste stijger bij in de AEX met een winst van bijna 4 procent. Het telecomconcern bleef in het tweede kwartaal last houden van zwakkere prestaties op de zakelijke markt, maar presteerde desondanks beter dan verwacht. Bierbrouwer Heineken volgt met een plus van 1,6 procent. Staalfabrikant ArcelorMittal, dat een Europese zaak over emissierechten verloor, is de grootste daler met een min van 0,5 procent. Intertrust, dat dinsdag al bijna 16 procent aan beurswaarde zag verdampen, zet de daling voort met een min van 3,3 procent. Deutsche Bank verlaagde het advies voor het trustkantoor. Navigatiebedrijf TomTom kampt met een adviesverlaging door Kepler Cheuvreux en dit soort fondsen willen we weer gaan oppikken.  De opties doen het nog steeds goed, zeker gezien de huidige rentestanden is er geen alternatief. De FTI short sluiten we nu met een winst op 0900-5151666, tot zo. 

15:15 - Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 527.48, een winst van 2.79 punten of 0.53%. De Amerikaanse beurzen stevenen af op een hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren tot 0,3 procent in het groen. Wij denken, gezien de bedrijfsresultaten aan nog wat hogere koersen zelfs.  Belangrijkste item van de dag is het rentebesluit van de Amerikaanse Federal Reserve. Voorzitter Janet Yellen zal geen toelichting geven in een persconferentie, maar is er alleen een schriftelijke verklaring. Verder doen een flink aantal grote bedrijven het beter dan verwacht. Cijfers van API wezen gisteravond laat op een daling van de Amerikaanse olievoorraden en we zagen dan ook de olieprijs oplopen en nu stabiliseren rond de 49 dollar. Boeing stijgt voorbeurs 4 procent, nadat de Amerikaanse vliegtuigbouwer over het tweede kwartaal een hogere winst rapporteerde, ondanks een lagere omzet. De fabrikant stelde tevens de winstraming voor het hele boekjaar opwaarts bij. The Coca-Cola Company boekte in het afgelopen kwartaal een lagere omzet en resultaat, maar het aandeel daalde maar 0,1 procent. Het sentiment is dus goed en voor de Aex betekent dat ook op naar 532! Ook die signalen kunnen automatisch worden gehandeld en het trackrecord daarvan, ziet U hier. U krijgt 21 maanden ons abonnement voor maar 2,50 euro per dag! Vandaag is de laatste dag, dan wordt het weer iets minder voordelig, tot zo. 

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De handelaren die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future en Optie signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen.

INDICES     VALUTA
stijgers STIJGERS
KPN 3.08 4.30%
PostNL 4.01 2.35%
Gemalto 44.17 1.86%
Refresco Ger 16.60 1.37%
dalers DALERS
ASMI 52.29 -5.94%
Intertrust 14.64 -3.40%
Wereldhave 41.00 -3.07%
TomTom 9.14 -2.86%
Streaming koersen: AEX, AMX, AScX
Beleg ook bij Binck en ontvang €200 transactietegoed!
NIEUW Box 3 filminvestering! Beperkte deelname dus wees snel!
Beleg ook bij DEGIRO
Wereldwijd beleggen tegen ongekend lage tarieven. Meer »
Wil je meer weten over CFD en Forex? We've got this!
Begin je trading educatie met CFD makelaar 24option en trading expert Alpesh patel. Registreer hier voor ons bekroonde trading- en educatieplatform. Meer »
spaarrente HOOGSTE RENTE
Spaarrekening   Max. Informatie
Knab positief 0.55 %
Knab positief 0.50 %
Anadolubank positief 0.50 %
MoneYou positief 0.45 %
MoneYou positief 0.45 %
Vergelijk alle spaarrekeningen »
BEURSGORILLA NIEUWSBRIEF
Altijd op de hoogte zijn? Selecteer dan nu welke
gratis nieuwsbrieven u wilt ontvangen en meld u aan!
BeursGorilla Daily
BeursGorilla Week Bulletin
BeursGorilla Weekagenda
BeursGorilla Koopadviezen
Naam
E-mail