Air France stap<br> dichter bij akkoord piloten Air France stap
dichter bij akkoord piloten
 Groei industrie VS zwakt af Groei industrie VS zwakt af Inloggen
Registreren
26 maart, 2017Door team Beursfoon, ook live te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwachte patroon:

Trend omkeer AEX?

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 511.76, een verlies van 0.17% en de rest van Europa rustig van start. Wall Street sloot dicht bij huis. De Dow verloor 0.02% en de Nasdaq sloot 0.07% lager. De handelsdag stond vooral in het teken van de stemming over de nieuwe zorgwet ter vervanging van Obamacare. Er is de zorg dat als het voorstel niet wordt aangenomen mensen zullen gaan twijfelen over Trump's plannen om de belasting te verlagen en zijn investeringen in de infrastructuur ter waarde van 1 biljoen dollar er door te krijgen. De Aziatische beurzen noteerden vrijdag verdeeld, de Japanse Nikkei sluit 0.93% hoger en de Hang Seng wint 0.10%. De euro/dollar noteerde op 1,0764.

De AEX heeft nu weerstand op 512 en steun op 508 en 505. Gisteren hielden wij het DFT onlineseminar en het was lekker druk, wij kregen van de bezoekers een 8.00 als rapport cijfers en daar zijn we uiteraard erg blij mee. We gaan de nieuwe aanmeldingen vandaag voor u verwerken en onze relatie beheerders zullen de mensen bellen die dat graag wilden. Wilt u ook meedoen? Stuur ons een email op info@beursfoon.nl.

De AEX komt deze week flink in beweging, is de uptrend voorbij? Bekijk het hier in ons videoblog

11:45

De Aex index noteert nu op 510.89, een verlies van 1.73 punten of 0.34%. De Amsterdamse beurzen noteren richting het einde van de ochtendhandel licht lager. Vanochtend vroeg bleek dat de bedrijvigheid in de Japanse industrie in maart in een minder hoog tempo steeg. Uit Frankrijk kwamen diverse meldingen. De Franse economie groeide in het vierde kwartaal van 2016 ten opzichte van een kwartaal eerder. 

Het begrotingstekort van Frankrijk bleef verder over 2016 met 3,4 procent boven de richtlijn in de eurozone en de bedrijvigheid van de Franse economie nam in maart verder toe. De bedrijvigheid in Duitsland en de eurozone als geheel groeide in maart eveneens in een hogere versnelling. Uit de Verenigde Staten komen vanmiddag de orders voor duurzame goederen over februari en de inkoopmanagersindex voor de industrie over maart. 

De Aex heeft een smalle bandbreedte tussen de 510 en 513 op dit moment en daarbinnen zouden we kunnen traden met de FTI. Het is vrij rustig nu, gezien de eerdere bewegingen deze week, maar wij verwachten volgende week wel weer grotere bewegingen. Met name ook naar de onderkant van de markt, waar we dan weer instappen.

De optiesignalen lopen nu weer goed, waarbij we puts op ArcelorMittal hebben, die U nu ook kunt laten uitvoeren via autotrade. Hier een overzicht met een trackrecord van 20 jaar, als U in dit overzicht op opties klikt. We hebben nu de voorjaarsaanbieding met beperkte plek. Klik hier om U direct aan te melden voor deze aanbieding. U krijgt alle signalen/systemen 20 maanden voor 1600 euro, dus dat is maar 3 euro per dag voor een rendement tot 100% per jaar!  

15:15

Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 512.37, een verlies van 0.25 punten of 0.05%. De Amerikaanse beurzen stevenden af op een hogere opening en staan ook licht in de plus nu. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren tot 0,2 procent in het groen. De stemming in Amerika over de nieuwe wet voor de gezondheidszorg van president Donald Trump houdt nog steeds de financiële markten bezig. De stemming over de wet die Obamacare moet vervangen, werd uitgesteld. Niet alle Republikeinen zijn voorstander van de nieuwe wet waardoor het onzeker is of deze zal worden aangenomen.

Nu wordt verwacht dat vandaag de wet ter stemming zal worden voorgelegd. In de financiële markten wordt het wel of niet slagen als graadmeter gezien voor de daadkracht van Trump, met name kijkend naar zijn plannen om belastingen te verlagen en te investeren in de Amerikaanse infrastructuur. Het Amerikaanse ministerie van Handel maakte voorbeurs bekend dat de orders voor duurzame goederen in februari zijn opgelopen. 

De Aex kan nu wat terugvallen, zoals we voorspelden en de 512-513 is even een weerstand. We hebben nog geen negatieve stemming dat we naar de 500 niveaus terug moeten, maar we denken dat de 508 en 505 volgende week sowieso in het verschiet liggen. Met de FTI proberen we short te gaan op 512-513 onder 0900-5151666. We zijn zo weer bij U terug. 

18:00

Goedenavond, de Aex index is zojuist afgesloten op 511 punten, een verlies van 0.3%. De Europese aandelenbeurzen stonden overwegend onder de slotstanden van donderdag. In de AEX-index in Amsterdam was Aegon veruit de sterkste daler. De verzekeraar had in zijn jaarverslag neerwaartse bijstellingen gerapporteerd. Dit werd door beleggers op het Damrak niet goed ontvangen. Ook andere financiële fondsen stonden onder druk. In Frankfurt was chipconcern Infineon een opvallende stijger. Het Duitse bedrijf is positiever geworden over het lopende kwartaal en het gehele boekjaar en werd door beleggers 8 procent hoger gezet. 

Verder was het vandaag een rustige zijwaartse affaire en wij gaan ervan uit dat de Aex volgende week de 508, 505 en mogelijk 500 kan testen, aangezien we rond de bodem van de dag sloten met de index vandaag. Rond die 500 niveaus kijken we of het sentiment weer verbetert. De systemen zitten nu nog short. Met de FTI hadden we een prima week op 0900-5151666. Ook kochten we puts op Arcelor Mittal. We gaan volgende week weer verder handelen en wensen U een fijn weekend. 
Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De handelaren die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future en Optie signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen.

INDICES     VALUTA
stijgers STIJGERS
ASMI 52.12 4.67%
Altice 21.26 2.71%
ASML 123.00 2.33%
BESI 39.11 2.18%
dalers DALERS
Aegon 4.88 -5.06%
Sligro 34.73 -2.72%
Flow Traders 30.08 -2.35%
ASR Nederlan 26.48 -1.60%
Streaming koersen: AEX, AMX, AScX
Beleg ook bij Binck en ontvang tijdelijk €500 voordeel!
Meer rendement uit je geld? Laat experts voor je beleggen.
Elke maand voorschotdividend van 7%*
Beleggers ontvangen elke maand een voorschotdividend van 7%* op jaarbasis. Met de keuze dit te laten uitkeren of, voor extra vermogensgroei, te laten herbeleggen in dit fonds. Kiest u voor herbeleggen is dit zelfs 7,3%. Meer »
Een Box 3 investering in film
Investeer nú in de nieuwe film van de makers van Michiel de Ruyter! Naast de aflossing van 121% na 3 jaar geniet u als investeerder van een aantal aantrekkelijke extra's. Meer »
spaarrente HOOGSTE RENTE
Spaarrekening   Max. Informatie
Knab positief 0.70 %
a.s.r. bank positief 0.60 %
Knab positief 0.55 %
NIBC Direct positief 0.55 %
Nationale-Nederlanden positief 0.50 %
Vergelijk alle spaarrekeningen »