Fitch peinst over oordeel AkzoNobel Fitch peinst over oordeel AkzoNobel Boeing boekt meer winst op dalende omzet Boeing boekt meer winst op dalende omzet Inloggen
Registreren
27 april, 2017Door team Beursfoon, ook live te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwachte patroon:

Trump stelt teleur en zet AEX onder druk

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 521.27, een verlies van 0.60% en ook de andere Europese Beurzen gaan iets lager van start nadat de Belastinghervormingen van Trump teleur stellen. Wall Street sloot dicht bij huis, de Dow verloor 0.10% en de Nasdaq sloot onveranderd in reactie op de belastingplannen van de regering Trump, echter heftige koersreacties bleven uit.

De Aziatische beurzen noteerden verdeeld, de Nikkei sluit 0.19% lager en de Hang Seng wint 0.33%. De Japanse centrale bank morrelde vandaag niet aan de rente. Wel zeiden de centraal bankiers dat de inflatie achterloopt op de verwachtingen, maar tegelijk lieten zij zich ook wat positiever uit over de Japanse economie.

Wij kijken vandaag uit naar de ECB en verder zal het niet heel druk zijn hier binnen, buiten op de grachten is het wel een gekkenhuis met Koningsdag. De AEX heeft steun op 518 en weerstand op 523. Wij zien nog wel een gapje in de grafiek, tussen de slotkoers van vrijdag op AEX 512 en de opening van maandag op AEX 520, wij sluiten een milde terugval dus niet uit, en daarna stappen we weer vol in, ons koersdoel is en blijft AEX 560. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

Het is Koningsdag in Nederland, echter er wordt wereldwijd gewoon gehandeld en de AEX is open. Uiteraard zijn wij dan ook geopend en wij beantwoorden graag al uw vragen om 12 ur tijdens onze Chat sessie. Meldt u hier aan en Chat mee vanaf 12 uur.   

11:15

De Aex index noteert nu op 521.84, een verlies van 2.62 punten of 0.50%. De AEX-index in Amsterdam kleurt rood. De beurs is open, maar veel handelaren zijn vrij vanwege Koningsdag. De aandacht gaat vooral uit naar elders in Europa, waar een stroom aan bekende bedrijven de boeken opende. Verder staat het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB) op de rol.

Digitaal beveiliger Gemalto is in de AEX veruit de sterkste stijger met een winst 2 procent. Verf- en chemieconcern AkzoNobel sluit de rij met een verlies van 2 procent. In Frankfurt staan Deutsche Bank en Lufthansa bij de sterkste dalers na hun kwartaalupdate. Lufthansa bleef voorzichtig over de vooruitzichten voor 2017. Toch zien we Air France wel hoger noteren vandaag. 

De Aex heeft nu een long signaal voor de langere termijn, dus mochten we de 518 punten gaan testen, kunnen we weer kijken naar calls op de index. De puts van gisteren noteren weer rond de 7 euro en kunt U sluiten, als dat nog niet gelukt is. Met de FTI wachten we nu op een short signaal. We zijn zo weer bij U terug. 

Wij beantwoorden graag al uw verdere vragen om 12 uur tijdens onze Chat sessie. Meldt u hier aan en Chat mee vanaf 12 uur.   

15:00

Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 521.37, een verlies van 3.09 punten of 0.59%. De Amerikaanse beurzen stevenen af op een licht hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren ruim 0,1 procent in het groen. De financiële markten in de Verenigde Staten lijken de belastingplannen van de regering Trump vooralsnog redelijk te verteren en nadere details af te wachten. De Aex gaat ondertussen wel onder de 523 punten en heeft nu steun op 520 en 518 punten. Onze chat zojuist was overigens een groot succes!

De ECB heeft zijn monetaire beleid zoals verwacht ongemoeid gelaten, zo bleek uit het rentebesluit van de centrale bank. De ww aanvragen in de VS waren wat boven verwachting, maar daar wordt weinig rugbaarheid aan gegeven. Draghi heeft de markten niet omhoog kunnen praten en we kunnen mogelijk een stukje van de gap tussen 512 vorige week en 520 van maandag gaan dichten. Wij gaan nu naar buiten hier op de Keizersgracht en wat flyers uitdelen. We zijn morgen weer bij U terug, fijne Koningsdag!
Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De handelaren die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future en Optie signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen.

INDICES     VALUTA
stijgers STIJGERS
Corbion 28.21 3.31%
Flow Traders 28.92 2.64%
Sligro 36.64 2.06%
Philips Ligh 29.75 1.99%
dalers DALERS
WDP 88.13 -3.84%
SBM Offshore 15.21 -3.70%
ArcelorMitta 7.09 -3.68%
Aperam 46.14 -3.56%
Streaming koersen: AEX, AMX, AScX
Beleg ook bij Binck en ontvang tijdelijk €500 voordeel!
Laat experts voor je beleggen. Start nu en ontvang € 50,-
Elke maand voorschotdividend van 7%*
Beleggers ontvangen elke maand een voorschotdividend van 7%* op jaarbasis. Met de keuze dit te laten uitkeren of, voor extra vermogensgroei, te laten herbeleggen in dit fonds. Kiest u voor herbeleggen is dit zelfs 7,3%. Meer »
Een Box 3 investering in film
Investeer nú in de nieuwe film van de makers van Michiel de Ruyter! Aflossing obligatie 121% na 3 jaar, winst-uitkering 33,33% na 5 jaar plus aantrekkelijke extra's. Meer »
spaarrente HOOGSTE RENTE
Spaarrekening   Max. Informatie
Knab positief 0.65 %
Knab positief 0.55 %
a.s.r. bank positief 0.55 %
Argenta positief 0.50 %
MoneYou positief 0.50 %
Vergelijk alle spaarrekeningen »