Unilever doet grote merkenruil in Zuid-Afrika Unilever doet grote merkenruil in Zuid-Afrika Groei bedrijvigheid economie VS zwakt <br> af Groei bedrijvigheid economie VS zwakt
af
Inloggen
Registreren
23 september, 2017Door team Beursfoon, ook live te horen op 0900 - 51 51 666

Het door ons verwachte patroon:

22-9-2017 - Vrijdag meestal wat druk op de koersen, stap met ons in!

Zoals doorgaans op vrijdag dus ook vandaag wat druk op de koersen en we kunnen met de Aex maandag nog even de 525 testen, is...

09:15 -

Goedemorgen, de Aex index noteert nu op 526.93, een verlies van 1.54 punten of 0.29%. De Amsterdamse beurs is conform verwachting lager geopend. Onder de hoofdfondsen is staalconcern ArcelorMittal de grootste daler met 2,3 procent. Wij waren gisteren in onze chat al negatief over Arcelor. KPN koerst daarnaast een procent lager naar 2,90 euro. Dat geeft wel wat zorgen, maar biedt ook mooie instap kansen. Met de leden hebbeb we namelijk nog geen positie op het fonds. De koersdaling van KPN is te wijten aan de adviesverlaging van Macquarie. Analisten zetten het advies op Underperform met een koersdoel van 2,50 euro.

Alleen Heineken, Unilever en ASML noteren nipt in de plus. In de Midkap gaat Corbion aan kop met een stijging van 2 procent, na een adviesverhoging door Berenberg. Refresco Gerber verloor juist ruim een procent. Vele kansen dus om in te stappen en wij hebben nog een hoop geld langs de zijlijn. We zijn eindelijk uit de zone 528-532 gekomen en willen gaan kijken naar koopkansen. Doet U die met ons mee

10:00 -

 

]]>

12:45 -

Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 528.45, een verlies van 0.02 punten of 0.00%. De Europese aandelenbeurzen laten een gemengd beeld zien, waarbij de koersuitslagen beperkt blijven. Beleggers nemen geen grote posities in na het dreigement van Noord-Korea om een waterstofbom te testen in de Grote Oceaan. Ook wordt uitgekeken naar de verkiezingen in Duitsland, die zondag worden gehouden. Wij kochten wel alvast rond het laagste punt calls op de Aex op 0900-5151666. In Parijs wint L'Oréal 3,6 procent. Het overlijden van erfgename en grootaandeelhouder Liliane Bettencourt van het Franse cosmeticabedrijf leidde tot speculatie op een verandering in de relatie tussen L'Oréal en zijn andere grootaandeelhouder Nestlé.

Het Zwitserse voedingsbedrijf, dat een belang heeft van 23 procent in L'Oréal, had met de stichtende familie afgesproken zijn belang niet te vergroten tijdens het leven van Liliane Bettencourt. Verder is het bedrijvennieuws dus zeer schaars en de bewegingen nog klein. Wij willen wel graag wat doen en zien toch kansen in aandelen, tot zo. 

 

15:15 -

De Aex index noteert nu op 527.81, een verlies van 0.66 punten of 0.12%. De Amerikaanse beurzen stevenen af op een lagere opening. Futures noteren tot 0,2 procent in het rood. Het sentiment staat onder druk, vanwege hernieuwde geopolitieke spanningen, nadat Noord-Korea dreigde een waterstofbom tot ontploffing te brengen boven de Stille Oceaan. Het dreigement is een reactie op een verklaring van de Amerikaanse president Donald Trump voor de VN eerder deze week, waarin hij met totale vernietiging van het land dreigde.

Het was te verwachten dat Trump's enigszins provocerende taal richting Noord-Korea voor de VN deze week een reactie tot gevolg zou hebben, waardoor de geopolitieke spanningen verder oplopen. Veilige havens zien we nu dan wel weer oplopen en de Aex blijft rond de 528 bewegen. De OPEC vergadering eindigde zonder besluit en dat geeft wat druk op de olieprijs. Wij houden de calls rustig vast op 0900-5151666, tot zo. 

18:00 -

Goedenavond, de Aex index is zojuist afgesloten op 528.03 punten, een verlies van 0.44 punten of 0.08%. Zoals doorgaans op vrijdag dus ook vandaag wat druk op de koersen en we kunnen met de Aex maandag nog even de 525 testen, is ons idee. Daar kopen we calls bij op 0900-5151666. Ook elders op de Europese beurzen vonden geen grote bewegingen plaats. Beleggers deden het rustig aan met het dreigement van Noord-Korea en de verkiezingen in Duitsland komende zondag. ASMI won 0,8 procent. De chiptoeleverancier gaat tot maximaal 250 miljoen euro eigen aandelen inkopen.

De Aex kan dus binnen de bandbreedte alle niveaus testen en wij kijken naar koopkansen, want we voorzien voor de langere termijn hogere koersen. Bitcoin en grondstoffen staan onder druk, dus koop met ons mee op de Aex en profiteer van 21 maanden abonnement, voor maar 2,50 euro per dag, als U op deze link klikt. U kunt dan kiezen uit 14 systemen die de huidige rente ruim te boven gaan!

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De handelaren die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future en Optie signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen.

INDICES     VALUTA
stijgers STIJGERS
Corbion 27.17 2.30%
ASR Nederlan 33.46 1.58%
TomTom 9.32 1.22%
Wessanen 15.35 1.12%
dalers DALERS
KPN 2.86 -2.59%
ArcelorMitta 21.67 -1.43%
Galapagos 83.41 -1.43%
Gemalto 39.47 -1.30%
Streaming koersen: AEX, AMX, AScX
Beleg ook bij Binck en ontvang €200 transactietegoed!
NIEUW Box 3 filminvestering! Beperkte deelname dus wees snel!
Beleg ook bij DEGIRO
Wereldwijd beleggen tegen ongekend lage tarieven. Meer »
FitVermogen Fondsbeleggen
Beleggen zonder transactiekosten en zonder servicekosten! Met prijswinnende fondsen van NN. Makkelijk en flexibel. Meer »
spaarrente HOOGSTE RENTE
Spaarrekening   Max. Informatie
Knab positief 0.50 %
Anadolubank positief 0.50 %
MoneYou positief 0.45 %
Knab positief 0.45 %
MoneYou positief 0.45 %
Vergelijk alle spaarrekeningen »
BEURSGORILLA NIEUWSBRIEF
Altijd op de hoogte zijn? Selecteer dan nu welke
gratis nieuwsbrieven u wilt ontvangen en meld u aan!
BeursGorilla Daily
BeursGorilla Week Bulletin
BeursGorilla Weekagenda
BeursGorilla Koopadviezen
Naam
E-mail