Beursgorilla dagcommentaar

Het dagcommentaar geeft u gedurende de handelsdag inzicht in de gebeurtenissen op de beurs en wordt dagelijks aangeboden rond de klok van 9.30 uur. Gedurende de dag houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en geven u duiding bij de gebeurtenissen. Het dagcommentaar wordt u aangeboden in samenwerking met Beursfoon.

AEX rustig van start na lang paasweekend!

Laatste update: 23-04-2019 09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 568.42, een verlies van 0.21% en ook de andere beurzen in Europa openen lager na het lange Paasweekend.

09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 568.42, een verlies van 0.21% en ook de andere beurzen in Europa openen lager na het lange Paasweekend. Wall Street was gisteren wel open en sloot dicht bij huis, de Dow sloot 0.18% lager en de Nasdaq sloot 0.22% hoger. Het was een rustige Tweede Paasdag met weinig impulsen. In Europa werd niet gehandeld en in Azië was het beeld gemengd.

De Brent Olie Future werd maandag duurder nadat bekend werd dat de Verenigde Staten de vrijstellingen opheffen voor een achttal landen om Iraanse olie te importeren. De Future staat op 74.27 Dollar per vat en hierdoor zien we alle oliewaarden flink oplopen, Shell staat 2.1% hoger, Fugro wint 4% en SBM Offshore staat 2.3% hoger.

De Aziatische beurzen noteren dinsdagochtend vrijwel vlak, de Nikkei staat 0.14% hoger en de Hang Seng is onveranderd. De euro/dollar noteerde dinsdagochtend op 1,1249. De AEX heeft een steun op 563 en weerstand op 568. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

10:00 AEX

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De handelaren die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future en Optie signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen.