Beursgorilla dagcommentaar

Het dagcommentaar geeft u gedurende de handelsdag inzicht in de gebeurtenissen op de beurs en wordt dagelijks aangeboden rond de klok van 9.30 uur. Gedurende de dag houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en geven u duiding bij de gebeurtenissen. Het dagcommentaar wordt u aangeboden in samenwerking met Beursfoon.

AEX rustig van start, Unilever redelijke cijfers, Flow Traders valt tegen

Laatste update: 18-10-2018 09:15

Goedemorgen, de AEX staat op 527.64, een winst van 0.01% en ook de rest van de beurzen in Europa gaan vrijwel vlak open. Wall Street sloot iets lager na de FED notulen, de

Goedemorgen, de AEX staat op 527.64, een winst van 0.01% en ook de rest van de beurzen in Europa gaan vrijwel vlak open. Wall Street sloot iets lager na de FED notulen, de Dow verloor 0.36% en de Nasdaq sloot 0.04% lager. Een meerderheid binnen de Fed meent dat de rente zal moeten blijven stijgen totdat het monetaire beleid beperkend van aard wordt. De Fed lijkt zich weinig aan te trekken van de kritiek van Trump. Deze week zei Trump nog dat de Fed zijn grootste bedreiging is, omdat de centrale bank de rente te snel verhoogt.

De Olie werd flink goedkoper en verloor ruim 2% nadat de Amerikaanse olievoorraden gestegen. De Aziatische beurzen staan lager, de Nikkei verliest 0.80% en de Hang Seng staat 0.42% lager. De euro/dollar noteerde op 1,1498.

De cijfers van Unilever zijn best goed, men verwachte een omzet groei van 4% en het werd 3.8% en men heeft wat tegenwind in Argentinië en wij zijn best goed gestemd over de cijfers. Flow Traders valt tegen, immers de beurs is best in beweging en de omzet valt tegen.

De AEX heeft weerstand op 528 en gisteren rond 532 hebben wij de AEX calls gesloten en kijken nu zelf even naar puts, zodra we weer iets aantrekken naar de weerstandzone. Steun is er op 525 en 523. De AEX is nu vanaf 512 weer 20 punten gestegen en we zijn nu weer alert. Wilt u ook deze signalen live ontvangen? Neem dan een abonnement op onze diensten, de afgelopen weken gaat dat super, je kan in zowel stijgende markten, maar ook in dalende markten handelen. Kijken even op http://extern.beursfoon.nl/aanbieding/  Meer live op 0900 – 51 51 666

10:00

12:00

 

Wij gaan nu Chatten, stel gerust uw vragen aan ons team, klik hier om mee te doen!

AEX

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De handelaren die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future en Optie signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen.