Beursgorilla dagcommentaar

Het dagcommentaar geeft u gedurende de handelsdag inzicht in de gebeurtenissen op de beurs en wordt dagelijks aangeboden rond de klok van 9.30 uur. Gedurende de dag houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en geven u duiding bij de gebeurtenissen. Het dagcommentaar wordt u aangeboden in samenwerking met Beursfoon.

Tweede Pinksterdag, Aex begint hoger en houdt stand boven 568!

Laatste update: 21-05-2018 09:15

Goedemorgen, de Aex index noteert nu op 569.51, een winst van 2.48 punten of 0.44%. De Amsterdamse effectenbeurs is met winst geopend en we houden

09:15

Goedemorgen, de Aex index noteert nu op 569.51, een winst van 2.48 punten of 0.44%. De Amsterdamse effectenbeurs is met winst geopend en we houden goed stand boven de 568 dat nu steun wordt. Beleggers zijn opgelucht dat het handelsconflict tussen de VS en China is stilgelegd. De beurshandel verloopt verder rustig aangezien een aantal Europese beurzen, waaronder die in Frankfurt, gesloten is vanwege tweede pinksterdag. In Londen en Parijs wordt wel gehandeld, evenals hier op het Damrak uiteraard. 

In Milaan zakt de beurs met 1,8 procent. De achterban van de rechts-populistische Italiaanse partij Lega heeft in meerderheid ingestemd met het regeerakkoord dat is gesloten met de Vijfsterrenbeweging. De Aex kan weerstand testen op de ronde getallen op 570. We zijn tot 13 uur open administratief en als U vóór die tijd een abonnement neemt, krijgt U 50 procent korting! U krijgt dan voor 800 euro al onze signalen en de tradeconnector tot eind 2019! Klik hier om U aan te melden 

AEX

Wilt u al onze optie en future ideeen iedere werkdag direct en live bij u bezorgd hebben? waar u maar wilt? dat kan bij ons via Future alert, u krijgt dan dagelijks via Email en Sms, of per fax, een Future journaal met daarin al onze handelssignalen en realtime koersen, wordt nu lid en behaal hetzelfde rendement als onze handelaren.

De handelaren die deze pagina van commentaar voorzien, doen dit op persoonlijke titel, de Future en Optie signalen op deze pagina lopen dan ook niet altijd synchroon met de handelsportefeuille van onze info-lijnen.