Contactinformatie - BeursGorilla.nl

Heeft u een opmerking of verbetersuggestie voor onze website? Of heeft u vraag over adverteren op BeursGorilla.nl? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar info@beursgorilla.nl. Wij staan u graag te woord.Adverteermogelijkheden van BeursGorilla.nl

BeursGorilla.nl kent vele mogelijkheden om als adverteerder uw doelgroep te bereiken. Naast banners, advertenties in de nieuwsbrieven en linkopname, is het mogelijk thematisch te adverteren. Denk aan een advertentiecampagne rondom een speciaal thema of een themagerichte (op maat gemaakte) nieuwsbrief. BeursGorilla.nl kan u heel specifiek bedienen om uw doelstelling te realiseren middels adverteren via internet.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Mister Media:

info@mistermedia.nl 31 (0)40-246 79 69 www.mistermedia.nl
BeursGorilla.nl en Mister Media

BeursGorilla.nl maakt onderdeel uit van het Mister Media netwerk. Dit is één van de van belangrijkste online adverteernetwerken voor de financiële markt in Nederland. Het Mister Media netwerk bestaat uit hoogwaardige financiële sites. Dit gekoppeld aan jarenlange ervaring met online marketing maakt Mister Media dé online partner voor onze klanten.

Adverteren via internet vraagt om een specifieke aanpak afgestemd op je doelstelling. Of dat nu het creëren van awareness voor het merk of product is, of het inzetten van het internet als verkoopkanaal. De dienstverlening van Mister Media is erop gericht uw doelstelling op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier te realiseren.

Mister Media netwerk

Het Mister Media netwerk bestaat uit de volgende sites: